Post by hebtiroconball on Mar 15, 2022 1:48:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bad Piggies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bad Piggies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai neribotas raktų skaičius ▞▞▞
▞▞▞ Bad Piggies 2022 version ▞▞▞
Prie to grįžau po daugelio metų, atrakinau kai kurias dalis ir nuėjau išbandyti smėlio dėžę, kai mane aptrenkė mokama siena. Kodėl? Turite papildomų ir atlyginamų vaizdo įrašų skelbimų, kodėl reikia užrakinti geriausią dalį už mokamos sienos, 0 žvaigždučių
Per daug skelbimų ir klaidinga sąsaja naudojant „Android“ valdymą gestais.
Man patinka šis žaidimas, vienintelė priežastis, kodėl jis įvertintas 4 žvaigždutėmis tik todėl, kad anksčiau turėjau smėlio dėžę, bet netyčia jį ištryniau ir pamečiau, tai mano kaltė, bet vis tiek liūdna
Tai tikrai smagus žaidimas, man jis labai patinka.
Per daug skelbimų. Negali būti smagu žaisti. Niekada nebuvo taip blogai. Ištrinta...
Mikro sandoriai tikrai sugadina šiaip gerą žaidimą
Bad Piggies Slagalice agr
Šis žaidimas yra geras, bet pataisykite klaidą BTW tai mano mėgstamiausias vaikystės žaidimas
Labai geras žaidimas. O ypač muzika.
Tai puikus žaidimas Tai tas pats, išskyrus geresnį, bet kas atsitiko smėlio dėžei? Tai buvo mano mėgstamiausias dalykas apie blogas kiaules Dabar jo nebėra. Kas su tuo atsitiko? Prašau grąžinti. Dabar tai kainuoja. Kodėl? KODĖL!? 😢 😭 😭 😭 😿 😿 😭 😭 😭 😭
Manau, kad tai labai juokinga ir linksma su žaidimo mechanika ir naujais įtaisais. Vienintelė problema yra ta, kad praėjo daug laiko nuo tada, kai jie paskutinį kartą atnaujino žaidimą. Ypač su klaidomis su mygtukais ir svirties tilteliais „Kelyje į El Porkador“. Ištaisykite šią ir kitas čia esančias klaidas, kad galėtume visiškai mėgautis žaidimu
Oho, po tiek metų radau... gerai, kas kvietė skelbimus?
Man labai patinka šis žaidimas, bet anksčiau turėjau svajonių lauką, bet iš naujo įdiegiau jį ir jo nebėra. Išskyrus tai, kad iš tikrųjų tik skelbimai yra niūrūs.
idomus zaidas ,bet kailuriu lygiu neina iveikt man.
Šis žaidimas yra geriausias!!! Begalės valandų linksmybių ir daug ką nuveikti kuriant nuostabias transporto priemones, smėlio dėžes ir dar smagiau žaisti, nes kai man nuobodu, kartais žaidžiu šį žaidimą jau daugelį metų. Kai man 5 metai, Rovio žaidimai yra mano mėgstamiausi, bet dabar man 10 metų, aš vis dar žaidžiu šį žaidimą. Tai geriausias visų laikų geriausias žaidimas!!! Jums, vaikinai, taip pat patiktų!! Atsisiųskite jį 👍👍👍
nebuvo taip smagu, kaip prisimenu. rovio yra rovio, jie pašalino žaidimą nuo linksmybių ir visur apipylė reklamas. buvo pašalinta net smėlio dėžė, kurią neseniai norėjau dar kartą aplankyti. tai dabar tik liūdna istorija.
ei, viskas buvo gerai, bet esant sudėtingam lygiui, šiek tiek palengvinkite ir pridėkite daugiau dalių
Nenuobodus.
JŪS SUTEIKĖTE JĮ BOKSĄ ANT VIENO IŠ EVLS
Saunus
per daug skelbimų, pirkinių išvalyta ir jų negalima atkurti, tiesiog nebe taip smagu dėl mokamų sienų ir nuolatinių skelbimų
Šis žaidimas tikrai šaunus ir daužantis tas transporto priemones!! Bet čia yra klaidų, 1. Prisijungęs prie facebook, bet kai pradedi žaisti, prie smėlio dėžės viską atrakina ir pasigirsta auskarų garsas. 2. Išsaugotas išradimas kartais ištuštinamas visam laikui. Ištaisykite šią klaidą ir tikimės, kad jie turėjo kitą atnaujinimą.
Pirma, problema yra ta, kad neveikia paleidimo iš naujo mygtukas, o 2–14 lygiai yra mėlyni
Super zaidimas! Taip itraukia kad neimanoma atsiplest.
Zaidimas nuostabus
Bad Piggies Puzzle fbah
Žaidimas yra geras, bet norėčiau, kad galėtumėte pakeisti padangas, turiu omenyje, pavyzdžiui, pasukti jas į kitą pusę, ar tai būtų kažkas? Taip pat aš negalėjau patekti į ketvirtą lygį, nes buvau įstrigęs trečiame lygyje, tiesiog noriu pasakyti, kad lol
Geras žaidimas
Kodėl dvi tos pačios programos? Manau, kad norite dviejų žaidimų, kad galėtumėte juos naudoti kaip išsaugoti duomenis su 2 lizdais, aš manau, kad šiuo metu blogos kiaulytės be hd hd = blogos kiaulytės be HD. Žaidimas yra gana geras, bet aš nekenčiu tų grobimų. kaip lošimas tik dėl virtualaus dalyko Ir yra keletas klaidų ir žaidimas aš šiek tiek, jei moka laimėti. todėl skiriu 3 žvaigždutes.
Šis žaidimas turi pakilimų ir nuosmukių, bet kai kuriais momentais labai smagu! Puiku, Rovio!
Man patinka žaidimas. Dauguma lygių yra tikrai įdomūs, o smėlio dėžės režimas leidžia išbandyti priemones. Tačiau baigus lygius nėra ką veikti. Tikiuosi, kad bad piggies 2, jie suteikia galimybę naudoti klasikines tekstūras. Būtų gerai ir daugiau lygių su plokštumos fizika. Priverstinės reklamos erzina, bet jūs galite tiesiog išjungti „Wi-Fi“. Muzika tikrai gera ir puikiai tinka žaidimui.
As si zaidima istryniau ir jis man vel atsisiunte
Manau, kad rovio yra šiek tiek godus, jie mano, kad pašalina žaidimus iš gp, kad gautų puikių pasiūlymų. Aš siūlau, kad galėtumėte žaisti šį žaidimą, jis turi daug lygių ir jis nėra nuobodus, aš jam skyriau penkias žvaigždutes, bet problema yra ta, kad
Bad Piggies თავსატეხი avv
Tai kiaulių žaidimas
padidinti lygius ir priemones
Smagu, bet už svajonių lauką reikia mokėti tikrus pinigus. ar ne skelbimai padeda uždirbti pinigų? todėl jam skyriau tik 4 žvaigždučių įvertinimą
Yra dvi IDK programos, kurias reikia atsisiųsti
Tai smagus žaidimas „tp“, tačiau mokama laimėti, jei norite padaryti labai didelį automobilį ar lėktuvą su kiekvienu žaidimo bloku, gerai sumokėkite, turite sumokėti 100 USD už smėlio dėžę ir daug daugiau, aš žaidžiau seniai ir tada buvo lengva. dabar mokama laimėti visą gyvenimą
Tai sukelia priklausomybę ir sunku
Skelbimų pateikimo platforma, užmaskuota kaip žaidimas. Žaidimas smagus, tačiau patirtį visiškai sugadina itin agresyvūs Rovio skelbimai ir mikrooperacijos. Mielai sumokėčiau 5 USD už šio žaidimo versiją be skelbimų ar kitokio šlamšto, bet, deja, tai nėra išeitis.
Norėčiau, kad ji būtų panaši į kompiuterio versiją („Windows“) ir turėtų savo funkcijas.
Man patinka žaidimas, jis yra tikrai sudėtingas ir yra kažkas kitokio, reikia daugiau žaidimų, pavyzdžiui, gerai atlikta 😆😆😆😆😆
Žinau, ką visi kalba apie per daug skelbimų, man neteko žiūrėti skelbimų. 4*, nes tai per sunku. Tiesą sakant, man patinka iššūkis, bet nuolat kartoti lygį tiesiog vargina ir nėra smagu. Užuominos jums nieko nesako, nėra paaiškinimo, ką kažkas daro, ir po vienos žaidimo dienos manau, kad baigiau. Žaidimai yra įdomūs, tai yra darbas
Kodėl jie pakeitė pavadinimą? (눈‸눈)
Siulau isbandyti "The Dork Test". Tokios idomios uzduotys !
Labai smagu žaisti ir gali padaryti kvailus automobilius, kurie veikia
Aces of the Luftwaffe Pelihalli grf
plzzz ištaisykite klaidas
Po update sudas pasidare
Anksčiau tai buvo puikus žaidimas ir aš mielai už jį mokėčiau, bet nėra galimybės to padaryti ir kiekvieną kartą, kai darote beveik bet ką, rodomas skelbimas. Perėjau penkis lygius, kol ieškojau meniu, kad rasčiau mokėjimo parinktį, ir galiausiai pašalinau ją, kai sužinojau, kad jos nėra. Be to, gana baisu, kad kiekvieną kartą atidarius prašoma prieigos prie nuotraukų ir leidimo skambinti.
Kuriu naujas dalis, bet jūs galite pagaminti lėktuvą ar robotą! Man patinka rasti dėžes, bet auksinė dėžė buvo nuostabi! bet tu gali pasidaryti kiaulytės suktuką! bet man patinka dėti TNT į taikinius ar tankus, bet šiuo metu yra 5:21