Post by hebtiroconball on Mar 15, 2022 1:54:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa mincí hack ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Je to ako HellCopter, ale neexistuje žiadny Hellocopter a je to Johnny Trigger, ak niekto ohodnotí 1 hviezdičkou a je to kvôli reklamám... TAK CHOĎ MINUŤ PENIAZE!!!!!!!!!!!!!!! 👿👿👿👿👿👿, Dobrá hra SayGames
Mám rád dobrú ostreľovačku, a preto si ju užívam oveľa viac ako väčšina ostatných. Ovládanie je jednoduché, len trochu citlivé, ale funguje dobre.
Je to dobrá hra, ale keď vyhráte skiny pre svoje zbrane, nedovolí vám ich mať, pretože tlačidlo „Get It“ nefunguje. Len odpočítava, potom sa točí a točí navždy a nedovolí vám mať kože. Rovnaký príbeh je aj pre kľúče na otváranie kufrov. Nemôžete získať kľúče, pretože tlačidlo na získanie ďalších kľúčov robí to isté, točí sa a točí a točí, ale nedovolí vám kliknúť na tlačidlo, aby ste získali ďalšie kľúče. Z tohto dôvodu hovorím, že "TÁTO HRA JE SUPER!!!".
Jednoduchá, návyková hrateľnosť. Reklamy nie sú zlé, ak zaplatíte za doplnok bez reklám. Kiežby bolo viac miest. Po takmer 1000 leveloch mám pocit, že som už videl všetky miesta a konfigurácie padouchov.
Pohodovka, akurát časom omrzí keďže je to v podstate isté s minimálnymi zmenami. Prečítaj si reklamu.
Dobrá hra.... Ale nepáči sa mi to ako free fire. Navrhnem výrobcovi pridať do hry viac grafiky.
Viac reklám ako hrania. Celkom zábavná hra, ale sú to ako 3 sekundy hry za každú minútu plus reklamy.
opakujúce sa takmer hneď, ako začnete, rovnako ako originál. Jediná vec, ktorá pomáha tomuto, je, že niekedy majú zbabelci bezpečné miesto, kam môžu utiecť a musíte ich zastreliť, kým sa tam dostanú.
Ďalší porušovateľ GDPR. Hra nebude fungovať, pokiaľ neustúpite nátlaku a „súhlasíte“ s otravou a inváziou do súkromia. Nestojí to však za problémy. Na tých, ktorí sa radi nechajú vydierať alebo jednoducho použijú offline režim, čakajú celé 3 neustále sa opakujúce úrovne. Niektoré z relevantnejších vylepšení je možné získať iba vytrvalým ADnoyance.
Hra je zábavná. Existuje však spôsob, ako veľa doplnkov. Čo odoberá z hry zábavu. Podľa mňa sa to neoplatí hrať. Viac času strávite sledovaním prídavkov, než samotným hraním hry.
Zábavná hra, príliš veľa reklám. Sťažuje vstup do hry.
Zábavná hra, ale nemôžem získať bezplatné vzhľady, vylepšenia alebo peniaze; takže upgrade vašej zbrane je frustrujúco pomalý! 😠
Je to dobrá hra, ale je to stále to isté, hra sa mi tiež vyskytla, kde ju už nemôžem hrať, takže je to na hovno
Mám pocit, že som rukojemníkom reklám! Viac času trávim reklamami ako hraním hry. Nie, nechcem platiť za žiadne reklamy.
túto hru absolútne milujem. ľudia, ktorí sa sťažujú na reklamy, sú pravdepodobne tí, ktorí nevedia o vypnutí wifi, aby sa im nezobrazovali žiadne reklamy. ale každopádne táto hra lieči moju nudu a je veľmi zábavná. Za mňa 5 hviezdičiek.
Zábavná malá hra. Veľa reklám však. Ak počas reklám pijete pivo, do 10 minút ste v koši 😂.
Veľmi zábavné, keď chcete stráviť čas, reklamy sú trochu otravné medzi dvoma alebo tromi úrovňami
Skvelá hra chlapci! Možno pridať drahšie vylepšenia, ale okrem tejto skvelej hry!
Veľmi dobrá hra Teraz, keď hra musí mať reklamy, je to otravné, prial by som si, aby ste ich znížili, ale to sa nedá, želám si, aby bol život spravodlivý, ale teraz je
Veľmi dobrá hra
Je to skvelá hra, ale úrovne sú rovnaké, stačí sa opakovať. A prečo tam nie je žiadne tlačidlo na odstránenie reklám?
Pekná hra, ale dávam jej 2 hviezdičky, nie 5 hviezdičiek, pretože nemôžete meniť zbrane, môžete meniť zbrane, iba keď príde chyba zbrane, tak tento problém vyriešte
Je to pre mňa veľmi dobrá hra, je skvelá, ale reklama, ale je v poriadku, ale mali by ste si ju zahrať, je to skvelé
Mega odporucam😎😎👾👾👾
Je to dobrá hra
Taaaak veľa reklám natlačených všade, je to nad rámec normálnosti pre akúkoľvek hru v obchode o smiešne množstvo.....je naozaj smiešne, že je to typ hry, ktorú by som si pravdepodobne kúpil, ale po tom, čo som zažil šialené bombardovanie reklamami, ktoré sa objavujú každých 30 sekúnd (bez preháňania)..... Pristihl som sa, že som do pekla s vývojármi rozmýšľal, že si zaslúžia skôr zásah do hlavy ako moje peniaze.
Príliš veľa reklám. Je to v poriadku hra s mnohými voliteľnými reklamami na vylepšenia, ale tiež si vynucuje reklamy na každom začiatku úrovne a po úrovni, čo je otravné najmä preto, že za ne nič nedostanete.
Táto hra je veľmi zaujímavá, ale mám jeden problém, je to veľmi jednoduché, chcem, aby to bolo trochu ťažšie
Myslím, že toto je hra, ktorá sa mi zdala ťažká jednoducho preto, že je ťažké prinútiť miesta spočívať na objekte, ktorý treba strieľať. Keď som našiel cieľ, moje miesto sa stále ťahalo na stranu a zmarilo môj výstrel. Takže som túto hru dlho neskúšal, pretože to bolo otravné.
Parádna hra
Keď som videl tú hru, stiahol som si ju, vieš prečo, pretože milujem ostreľovacie hry, a tiež vieš, že hry s voodoo hovoria, že ak chceš získať skiny, potrebuješ pozerať reklamy. K druhej reklame sú reklamy TAK OBŤAŽNÉ, ako sa v reklamách hovorí, STIAHNUŤ SI HRU, KTORÚ SOM UŽ MAL. K tretiemu, keď som si to stiahol, tie prekliate úrovne sa opakovali na každej úrovni, čo mám na mysli. K Skončil som
Dobrá hra, ale trochu sa opakujúca a nudná po chvíli, keď som hral. Dobrý zabijak však!
Táto hra je vzrušujúca Nikdy som ju nehral, jeden z nich ju teraz hrá asi 5 alebo 10 minút a baví ma, čo ešte povedať, väčšina hier je dosť nudná a neviem, ako sú nastavené s týmto je to celkom jednoduché, ale musíte si dať čas a meno, inak môžete stratiť, takže tento aspekt je to dobrá hra. Mne sa to zatiaľ veľmi páči
OK
Samá reklama strašné otravné
Táto hra je veľmi dobrá, ale je tam príliš veľa reklám
Najprv zábavná hra, potom som sa nudil hrať opakujúce sa misie. Ak chcete dostávať vylepšenia a upgrady, musíte sledovať reklamy, čo mi vôbec neprekáža. Čo ma štve, je ovládanie misií bez odstreľovania. Neznášam spôsob, akým vývojár zničil dobrú zábavnú hru.
Pred hraním a po hraní je 30 sekundová reklama. Hra netrvá ani 30 sekúnd! Odinštalované!!!
Dúfam, že ste pochopili, že toto je nová hra a potrebujú peniaze. Myslím si, že používanie pridávania je lepšie, ako prinútiť vás platiť za hru. Prečo teraz potrebujú peniaze? Na zlepšenie hry je tu ďalšia jhonny trigger hra, ktorá je Tiež dobré. A ak ste unavení z pridávania, jednoducho vypnite svoje dáta. Tvrdo pracovali, aby vytvorili hru ako je táto, viete?
Dobrá hra, ale nejaké nezmyselné „ceny“. Stovky "drahokamov", ktoré sú dobré len na upgrady vzhľadu/vzhľadu, ktoré ma nezaujímajú a hádam väčšinu ľudí, ktorí hrajú hru tohto typu. Čo tak viac možností na upgrade palebnej sily?
Táto úžasná hra Sniper. Úloha je veľmi jednoduchá a v hre sa nepoužíva žiadne sieťové pripojenie. Zachráňte civilistov. Zastreľte zločinca. Páči sa mi táto hra
Pekná ostreľovacia hra a nepretržité úrovne pekné výtvory, ale musíte hru vylepšiť a musíte vyvinúť viac vecí, ako je postava a zbrane, a je potrebných veľa ďalších vylepšení
Táto hra by mohla byť zábavná, ale reklamy po všetkom, čo robíte, začnite reklamu na misiu, inovujte, reklama, viac reklám ako skutočný herný čas za to nestojí
Skvelá hra, ALE......Nočná mora z reklamy!!!!!! V opačnom prípade by to bolo 5 hviezdičiek. Nebolo to vždy takto. Za posledných 8 týždňov sa frekvencia a dĺžka reklamy strojnásobila.
Skvelá hra Áno, existujú doplnky, ale ak hráte offline (bez dát alebo Wi-Fi), neexistujú žiadne doplnky
Pekná hra s veľkým potenciálom. Vývojári by mohli uvažovať o zavedení určitého druhu režimu prežitia s nikdy nekončiacou vlnou nepriateľov – rastúcich s číslami alebo tak a pridať k tomu nejakú tabuľu skóre, kde by hráči mohli súťažiť. Úroveň obtiažnosti hry je tiež dosť nízka, tak prečo nezapnúť nejaký druh veteránskeho režimu pre tých, ktorí majú radi trochu viac výziev? Nepriatelia môžu opäť prichádzať vo väčšom objeme a povedzme, že nikdy neminiete, takže čím rýchlejšie mierite, tým ďalej idete atď ^^
Existuje veľa reklám, ale stačí vypnúť internet a už nebudú žiadne reklamy. A úrovne sa akosi opakujú.
Je to dobrá hra! Ale herná misia je veľmi jednoduchá. Vďaka
Najprv som bol ako WHAAATTT, V žiadnom prípade!!!! Ale teraz po hraní je to ako v prvej hre, keď raz začnete, nemôžete prestať. Páči sa mi príbeh, grafika, postava,,, ECT.2
Beach Buggy Racing রেসিং bdq
Meh zábavné, ale waaaaaaay veľa reklám. Dokonca aj tie, ktoré vám dávajú možnosť pozrieť si reklamu za bonus, keď kliknete nie, aj tak sa zobrazí jedna... Niekedy dve.