Post by menbolylapho on Mar 16, 2022 4:16:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rummy 500 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rummy 500 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas, norint padidinti brangakmenius ▞▞▞
▞▞▞ Rummy 500 2022 version ▞▞▞
myliu žaidimą, bet internetinis režimas siaubingas, jis nuolat mane atstumia neprisijungęs sakydamas, kad aš paleidžiu žaidimą fone
Kurį laiką žaidžiau šį žaidimą, gavau 98 USD. Tada pinigų nebeliko. Žaidimas šlykštus
Tai linksma. Kai kurie žmonės žaidžia kaip džinas ir laiko savo kortas, bet kai sulauki reguliarių romo žaidėjų, tai smagu.
Žaidžiu šį žaidimą sunkiais nustatymais ir manau, kad laimėjimų/pralaimėjimų santykis yra realus. Norėčiau, kad trijų žaidėjų režimas būtų prieinamas nuo pat pradžių. Kaip ir realiame gyvenime, žaidimas nėra toks geras su 2 žmonėmis. Žaidimas internete yra puikus. Norėčiau 3 ar 4 žaidėjų režimo su tikrais priešininkais, o ne tik vienu kompiuteriu.
Geras žaidimas. Skelbimai rodomi tik tarp žaidimų, o ne tarp raundų, todėl galite žaisti visą žaidimą nepertraukiamai. Sunkumo lygis geras. Tai nepasibaigs, jei turite jį atidėti žaidimo viduryje.
Man patinka kortų žaidimai, bet ši programa yra bloga. Negaliu dažnai žaisti su internetiniais žmonėmis, ten sakoma „ryšys su žaidėju prarastas“, o tai nėra mano „Wi-Fi“, nes visi skelbimai nuolat pasirodo po to, kai turiu paskelbti rungtynes lygiosiomis. Taigi aš negaliu uždirbti daugiau monetų, kad nusipirkčiau kitų rūšių atitikmenis. Mane tai tikrai erzina, ir aš noriu jį pašalinti. Prašome padirbėti, tai puikus žaidimas, kurį norėčiau žaisti ir toliau!
Žaidžiu šį žaidimą dažniausiai ekspertų režimu. Šiame režime pastebėjau, kad kompiuteris didžiąją laiko dalį juokauja su savimi. Kartą per 3ed arba ketvirtą partiją man išdalins laukinę kortelę. Niekada negaliu įveikti šansų, bet man patinka žaisti šį žaidimą. Įdomu, ar ekspertų režimas labiau juokauja, bet man niekada nepavyko pasiekti šio režimo.
Žaidimas apgaudinėja, įdeda mano išmetimą į kaladę, kad būtų susitarta. Po ranka kompiuteris neturi kortelės rankoje jie nupiešė. Kompiuterio kortelės yra tai, ko reikia kompiuteriui, kad jus įveiktų. Keli sandoriai su 6 karaliais, damomis ir tt... Niekada šios klaidos žaidėjui neduoda naudos. Kuo geriau žaidi, tuo daugiau apgaudinėja.
Žaidimas veikia labai gerai, be trikdžių, skelbimų kas porą žaidimų, visiškai pagrįsta. Kartais kompiuterių ranka yra šiek tiek per gera, kad būtų galima patikėti, bet apskritai ji veikia gerai, labai smagu
Akivaizdu, kad kūrėjams nerūpi PPL, kurie įdiegia ir žaidžia žaidimą, nes jis vis dar yra suklastotas. Turėjau dvigubai daugiau nei kompiuterio ranka, net padariau ekrano kopiją, kad įrodytų, kad jie apgavo, n jie vis tiek nepataisys. Buvo smagu, tada staiga rodomos monetos ir lygiai, kurie nepaaiškinami.Viskas, ką norėjau padaryti, tai žaisti žaidimą. Man nerūpi visi šlykštynai. Atrodė, kad nėra jokio būdo tiesiog grįžti žaisti kitą žaidimą. Aš pašalinau žaidimą.
Norėčiau mokėti rūšiuoti korteles pagal kostiumus ar skaičius
Tai labai sukelia priklausomybę. Puikus būdas praleisti laiką. Jis nenaudoja tiek daug baterijos, kas yra nuostabu
Rummy 500 Kaardimängud ssd
Smagu, kol pradedi artėti prie 20 lygio. Tada, kad ir koks geras esi šiame žaidime, tau pasisekė, jei (vidutinis žaidimas) gali laimėti net 50 % žaidimų. Į kitą, manau, 🤷.
Dažnai jūs arba dirbtinis intelektas turėsite pirmenybę tik tam, kad jis persijungtų. Be to, kai aš išmetu kortelę, tiesiog atsitinka, kad AI gali ją naudoti, tai nutinka kelis kartus per rungtynes. Kosmetikos gaminių įsigijimo kaina yra šiek tiek didelė, tačiau jos nereikia norint žaisti.
Norėčiau, kad būtų galimybė leisti tik bėgimus komplekte, o ne tris vienodus
Labai malonus žaidimas. Manau, kad auksinių monetų tam tikriems žaidimams atrakinti yra šiek tiek sunku gauti. Bet aš vis tiek žaidžiu. Daug juoko
Reklama sunaikina žaidimą. Be to, kelių žaidėjų žaidimai nėra tikri. laimėkime vieną, tada kiekvieną kartą „priešininkui“ duosite 2 pakaitos simbolius, kad jus įtrauktų. Sukčiavimo programa.
Suteikčiau 5 žvaigždutes, jei galėčiau žaisti internete iki 500. Mano žmona yra vienintelis žmogus, su kuriuo aš kada nors žaidžiu internete, ir labai apmaudu, kad žaidimas kainuoja tik iki 250. Pataisykite tai taip, kad galėtumėte bent PASIRINKTI, jei norite žaisti iki 250 ar 500.
Man labai patinka ši ap. Aš tiesiog norėjau paprasto „Rummy“ žaidimo. Aš nedarau visų papildomų lažybų ir grupinių žaidimų. Gal kai man bus patogiau. Šiuo metu aš mušu kompiuterį, todėl visi šie pranešimai apie tai, kad jis yra suklastotas.... Aš nesutinku. Atsisiunčiau keletą skirtingų programų ir man pasirodė, kad ši yra geriausia. Labai rekomenduojama.
Po kurio laiko internetinė dalis nebeveikia. Man patinka žaisti su seneliais, bet internetinė dalis nustoja veikti.
Šis žaidimas apgaudinėja daug, kartais jis jums pasakys jūsų rezultatą prieš žaidimo pradžią
viskas gerai. bet žaidimas neveikia tinkamai. jei išeinate pirmas, kortos kompiuterių rankoje yra mažiausios galimos suskaičiuoti kortos.
Man patinka žaisti šį žaidimą. Tačiau tik vienas dalykas. Kompiuteris gali paimti vieną kortelę ir įdėti man. Bet kai bandau, turiu jį naudoti rinkinyje arba bėgime.
Mėgstu šį žaidimą, bet pažiūrėję vieną reklamą laukdami, kol pažaisite žaidimą, žiūrite kitą. labai erzina. Gerai atnaujinimas. Vis dar myliu žaidimą, bet skelbimai nepasikeitė. Man patinka tai, kad dabar jums nereikia žiūrėti 2 skelbimų!!
Tai vienas iš mano mėgstamiausių. Rummy 500 žaidimų. Aš išmokau būdama jauna mergina stovyklaudama su tėčiu. Tikrai labai smagus žaidimas!!
Būtų puikus žaidimas, išskyrus tuos atvejus, kai žaidi kompiuteriu, kompiuteris apgaudinėja! Rumyje. Jei paimate iš išmestų kortų, turite žaisti kortą, iš kurios paimate. Tai verčia jus laikytis šios taisyklės, bet kompiuteris NE! Jis tiesiog pasiims iš bet kurios vietos ir paims korteles, kurios, jo manymu, gali prireikti!
Tai būtų penkios žvaigždės, nebent žaidžiant kompiuteriu. Atrodo, kad išmoksta žaisti savo žaidimo būdą. Po tiek daug žaidimų laimėti tampa beveik neįmanoma. Kiekviena ranka kompiuteris atrodo lyg sukrautas ant denio. Kiekvienoje rankoje iš eilės yra daugiau derinių, net neprasidėjus gerai, nei įprasta žaidime žmogus su žmogumi.
Turint 2 3 4 širdžių, buvo suskaičiuotos 2 deimantų ir dvi pikų damos skirtingoje kombinacijoje ir bent 5–7 kartus ranka (raundas) buvo baigta, kai abu žaidėjai dar turėjo žaisti kortomis. Mane stebina, kiek kartų buvau apgautas ir nepagavau. Jei būtų buvęs neigiamas balas, būčiau įvertinęs šį žaidimą taip. Man buvo pasakyta, kad tai buvo ištaisyta arba tai nėra ištaisyta, arba man melavo!! Aš ką tik žaidžiau, o kompiuteryje buvo nepataisytas A891010JQ, todėl pašalinau šlykštų žaidimą
Negalima žaisti prieš draugus. Man nuolat kartoja, kad jie neranda žaidimo, kurį sukūrėme su draugu. Žaidimas neegzistuoja. Labai apmaudu
Savaitinė lyderių lenta neveikia, todėl aš padarysiu pertrauką nuo žaidimo.
Puikus žaidimas, bet per daug trikdžių, kurie turi įtakos žaidimui internete. Taip pat auksinės laukinės kortelės yra nesąžiningas pranašumas žmonėms, kurie už jas moka. Daugiau nei metus nekreipiau dėmesio į nesklandumus, tačiau jų darosi per daug, todėl varžytis internete tampa nebeįdomu.
Niekada nežaidžiau romo, kur buvo daugiau nei 2 tos pačios kortos...labai tuo nusivyliau..atrodo ne taip teisinga..neturėtų turėti 6 ar 7 damų, tūzų, karalių ar kitų kortų. ..pakanka 1 kortelės iš kiekvienos....inscenizacijos pagal tai
Mano seneliai ir mama išmokė mane žaisti romą, kai man buvo 4 metai. Man dabar 45 metai, o jų visų nebėra. Labai jų pasiilgau, bet ši „rummy 500“ programėlė padeda man jaustis jiems artima. Tai tobulas romas 500!!!
כסחנים io - משחקי io בכיף ארקייד ovn
Per brangu atidaryti naujus žaidimo režimus. Bet smagus žaidimas. Kodėl jis vadinamas Rummy 500, kai internete žaidžiama tik iki 250?
Rummy 500 Kaardimängud dpe
Linksmas žaidimas! Mėgstu internetinę versiją ir prieš gyvus žaidėjus. Perskaičius 1 žvaigždutės apžvalgininkus, žaisdamas kompiuteriu laimiu 80% laiko, todėl nesu tikras, kaip jie praranda, galbūt įgūdžių o gal net trūksta... Prireikė šiek tiek laiko, kol įvaldžiau šią romio versiją, bet Man tai patinka!
žaidimas per daug užšąla, sukeldamas automatinius nuostolius
Myliu Rummy 500!! Labai įtraukiantys ir jie turi kitų kortų žaidimų, kuriuos taip pat galite žaisti, daug įvairių!
Puikus zaidimas. Būtų buvę įdomiau, jei galėtume pabendrauti. Jūs, vaikinai, neturėtumėte mokėti tiek daug, kad galėtumėte žaisti 3 žaidėjų romą
Žaidimas yra įdomus, bet manau, kad jis jums per laisvas. Kaip žinote, kaip kompiuteris gali gauti tiek daug kortelių taškų sistemos sux. Bet kiekvienas žaidžia skirtingai.
Norėčiau kito rango ir kostiumo varianto. Norėčiau, kad tai leistų man įdėti korteles ten, kur noriu, ir ten laikyti. Be to, sensta ir nemalonūs skelbimai, kuriuose nėra nutildymo mygtuko!Suprantu, kad reklamų reikia.. tik turi matomą nutildymo mygtuką!
netikra originaliam 500 Rummy.kompiuteris laiko korteles. ant lentos turi būti romas. Jūs turite žaisti korta, kurią paimsite savo eile. taip pat turite išmesti, kad galėtumėte išeiti.
Rummy 500 Картярські obv
Rummy 500 کارڈ yclc
Per daug skelbimų ir per daug ryšio problemų
myliu šią programą!! Man nepatinka, kai žaidimo viduryje jis persijungia iš priešininko į kompiuterį!
Tai sukelia priklausomybę, skelbimai erzina, o kartais kompiuteris užgęsta po vieno piešimo.