Post by menbolylapho on Mar 16, 2022 4:22:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quizlet: Languages \u0026 Vocab ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quizlet: Languages \u0026 Vocab IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде за бесконачне кључеве ▞▞▞
▞▞▞ Quizlet: Languages \u0026 Vocab 2022 version ▞▞▞
Користим га за себе, као припрему испита као и за своје студенте. Обоје то волимо. Штета што вас део учења не доводи до следеће фазе. Такође је тешко пронаћи своје квизлете када имам фасциклу и у њој имам тридесетак делова. Претрага приказује резултате других људи.
Требало би да постоји опција у којој једно питање може имати више одговора када је опис одвојен. Молимо вас да направите опцију ако можете да откуцате свој опис/одговор засебно за одређено питање. Надам се да то има смисла.
Пријавили сте се за бесплатну пробну верзију. Одмах је отказан јер апликација није била од помоћи. Снимљена потврда, а онда ми је ипак наплаћена. Затражили су повраћај новца, тврде да нисам имао рачун. Послао им све, инц. наплате на мојој картици. Тражили су више, исте информације дате на снимцима екрана. И даље НЕМАм поврат новца, НЕМА даљи одговор. „Шон” и „Леонел” ово вуку недељама. Овде наставите са опрезом. У ствари, само пређите на другу апликацију.
ИЗУЗЕТНО ИНИЦИРАНО ГООГЛЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ на свом телефону када покушам да се пријавим каже нешто попут „овај налог је регистрован на Гоогле-у, кликните на 'Пријави се са гоогле-ом'. Па сам то урадио, али сам онда случајно кликнуо на погрешан Гоогле налог. Вратио сам се и поново кликнуо на њу да одабере праву и наставља аутоматски да бира исту. Сада на дан средњег семестра не могу да добијем своје последње учење осим ако не желим да деинсталирам и поново инсталирам апликацију са својим подацима на аутобусу (где Ја сам сада) :/
Страшна употребљивост. Чување је изузетно незгодно. Постоје фасцикле, али када преместите скуп из једног фолдера у други, он се заправо дуплира, стварајући неред. А када га уклоните из једне фасцикле, он се заувек брише са свих страна.
Зашто? Зашто је нестала опција за штампање флеш картица!? Такође, зашто је плус тако скуп? Ја сам на колеџу и не могу да радим пуно радно време због интензитета мог програма. Некада ми се свиђала ова апликација.
Добра апликација којој у потпуности недостаје публика. Опције наплате су смешно скупе с обзиром на то да у великој мери не додају вредност. Уместо тога, пропуштају стварну вредност дајући боље опције за учење. Е. Г. Ако имате велики скуп, понављање би помогло у памћењу. Али морате проћи кроз цео сет док не можете поново да поновите. Да не говоримо о префињенијим методама учења које ће на пример поновити ствари које лако заборављате и тако даље. Бтв напредак учења је такође избрисан приликом ажурирања апликације.
Одлична апликација за учење језика
Супер корисно за фармацеутску школу, ако сам већ направио картице на рачунару.
Добро. Вау. Где да почнем? Ова апликација ме је провела кроз пролећни семестар неге па сам одлучио да платим годишњу претплату да бих поставио слике. МЕЂУТИМ. После ажурирања овде покушавам да направим сет за ап 2 и наилазим на ужасан проблем. Сваки пут када покушам да отпремим слику претходна се брише? Или бих морао да отпремим два пута или се уопште неће појавити или морам поново да откуцам термин? Постао сам тако фрустриран. Отказујем претплату. Зајеби ово
Функција учења и примене је из неког разлога засивљена. Фрустрирајуће што не постоји начин да контактирате компанију, већ само форум за подршку где нема одговора на ово питање. Ја сам премиум претплатник.
More than 60 million students study with Quizlet every month because it's the ... Quizlet Learn Languages & Vocab with Flashcards v6.1.4 Premium APK Mod.
Quizlet: Học tiếng và từ vựng Giáo dục cyfa
Волео сам, и још увек волим, студентско искуство, игре и остало. Међутим, веб локација је постала ужасна током последњих неколико месеци, често се споро учитава или постаје недоступна, што такође значи да се сетови не могу сачувати. Ово озбиљно ограничава креирање садржаја, јер је апликација мала и гломазна.
Ово је одлична апликација. Нисам нашао ништа непотребно, већ само функције које користим овде.
Quizlet: Languages & Vocab Education rgt
Косово није држава!
Слике на мобилној верзији су смешно мале. Тако је очигледно да не постоји опција да их зумирате.
Авфул!!!! Никада нисам од оних који пишу рецензије, али ова апликација је избрисала сав мој рад јер се чини да не чува. Кад год бих отишао да додам ново питање и одговор у свој пакет, претходна би се уклонила или избрисала. НЕ препоручујем. Тако фрустрирајуће и губљење времена.
Некада је било у реду, сада су у томе да зграбе новац. Ништа осим огласа свуда и сада „не можете да видите своје флеш картице ван мреже“ осим ако се не пријавите за месечну претплату. Некада сам могао тако шта се променило. Сигуран сам да сада постоји боља апликација.
Најновије ажурирање је ужасно. Каква чудовишта чине да флеш картице имају још ужу оријентацију на телефону без могућности да ротирате телефон и да их оријентишете хоризонтално? Реч „последица“ не може да стане и мора се разбити у два реда! Ако постоји начин да променим величину фонта, не могу да га пронађем или је иза платног зида.
Апсолутно волим ове картице, квизове и одговарајуће активности!
Интересантно и згодно за учење у путу
Апликација ради на мојим Аппле уређајима, онда покушам да је користим на својој галаки с9 и она се замрзне, или се заглави на окретном екрану за учитавање и не могу да проучавам своје флеш картице.....
Даје неколико начина за стварање меморије појмова. одличан алат за учење.
Понекад имам интернет, али апликација каже - 'немам' и не ради. Копирај/налепи не ради у пољу термина. Понекад не чува дефиницију. Након отварања видим само празно место
Фласх картице су веома лоше. Они стално мењају положаје.Означим пар као „научено“ и затворим апликацију, али када се вратим потпуно су друге речи у гомилу научених, студија и флеш картица. Означавам карте као „научене“ и оне се више пута појављују у гомилу. Као да се СВЕ карте мешају.
Било је веома добро до ажурирања. Не свиђа ми се нови процес учења, не свиђа ми се што су писмена питања одвојена од мцк-ових, а флеш картице су прислушкиване - искључим их, а оне се и даље појављују. Не желим тако да учим! Можда би требало да се вратим на успомену.
Покушао сам неколико пута (са гоогле налогом или нормалном регистрацијом) да се региструјем, али након што сам кликнуо на регистрацију, дошло је до учитавања и онда се ништа не дешава! Заиста сам волео да користим апликацију ...
Имате проблема са апликацијом.Добио сам претплату да помогнем у новом семестру и иако нисам имао никаквих проблема на десктопу, на мобилном/таблету не могу да користим функцију Дијаграм - тачка. Ако планирате да користите ту функцију на мобилном уређају, не бих препоручио претплату
То је добра апликација да. Али премија је ГОДИШЊА.
Не морам да трошим папир и волим што аутоматски испуњава дефиницију за вас ако може!
Свеукупно одлично, али са неколико области које треба побољшати. Један посебно; било би лепо имати могућност да копирате и налепите постојећу флеш картицу у један сет, у други сет. На пример, ако проучавам језик и категоризујем речи из речника, могао бих да одлучим да имам групу речи које би могле да буду њихов сопствени скуп за учење или ми је потребан додатни фокус на њих. Тренутно бих морао да поново креирам све те речи. флеш картице у новом сету. Када бих могао да копирам и налепим, то би уштедело драгоцено време за учење.
У реду, али би могло бити боље за наставнике. Користећи апликацију за прављење комплета, ви: 1. Не можете да додајете слике (само на рачунару), 2. Не можете да пратите напредак у часу (само на рачунару) 3. Нису све игре доступне ученицима који користе апликацију. Поред тога, додавање речи скупу је проблематично, а извоз скупова у Гоогле документ (да бисте им додали реченице током предавања на мрежи) је доступан само преко десктопа.
Методички видици - Универзитет у Новом Саду
Није лош програм за флеш картице. Потешкоћа је у томе да добију пуну верзију коју желе уз месечну накнаду. Тако да на крају плаћате до краја живота. Могао бих да видим 10-20 долара за то. Не могу да видим 20 их годишње заувек. Лоша погодба
Quizlet: Languages & Vocab – Апликације на Google Play-у
Ок апп. Али имам велики проблем са системом паметног учења.Више волим да искључим питања са вишеструким избором јер моје картице нису написане на начин да би питања са вишеструким избором била уопште корисна, међутим изгледа да постоји грешка која доводи до тога да питања са вишеструким избором буду једина која се приказују, упркос да их искључим у менију. Веома фрустрирајуће!
Ажурирање је јако лоше, не могу да видим садржај због додатака 😡
Не свиђа ми се нови дизајн. Више сам волео да имам „креирај нови сет“ као виџет. Дизајн такође има већи нагласак на коришћењу фласх картица других људи и куповини флеш картица. Презирем ово. Опет, ово изгледа као друга компанија која је одлучила да профит вреди више од својих корисника и напустила је вредности које су привукле наведене кориснике у апликацију.
Преузимање производа Flashcards Modern - Microsoft
нема на српском
Fancade Arcade qjf
Недавно је апликација имала веома лоше проблеме са учитавањем где морам да једем до 20 минута (одмерио сам време) да учитам неке од мојих скупова или фасцикли. Раније сам стално користио куизлет, али сада га све мање користим због ове грешке. Молим те поправи! Хвала.
Јединствена апликација у којој када једном платите плаћену верзију, једва да ради како би требало, једва да може да приступи преко мог лаптопа (чак и након надоградње на најновије претраживаче, ажурирања на ссд и повећаног рам меморије и ради!) , наставља да се руши! ,не могу имати приступ ван мреже на свом мобилном телефону (иако ми помињу да ћу имати приступ ван мреже),након вишемесечне паузе када поново почнете да користите апликацију, приказује рекламе (огласи не би требало да се приказују на плаћеној верзији). деградиран на бесплатну верзију (лол)
Имам верзију „плус“ и волим функције које су доступне.Ипак, не могу да користим функцију „учи“ са мојим највећим сетовима карата. Приказује поруку: „Дошло је до грешке, покушајте касније“. Сваког дана приказује исту поруку. Сматрам да је заиста корисна функција „учити“, али сам заиста разочаран што не могу да је користим са свим мојим сетовима.
Користио сам га за школу прошле године, било је одлично!......... али сада је стварно досадно! СВЕ ЈЕ ПОкварено ИЛИ НЕ РАДИ! претплата 7 дана бесплатног пробног периода.....не ради, НЕ ВРАТИ СЕ! али за карташку игру углавном показује празне карте...Могао бих да му дам 1, само му се захваљујем на раду на почетку! ЗАИСТА ОДЛИЧНА АПЛИКАЦИЈА!