Post by menbolylapho on Mar 16, 2022 4:34:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy and the Ink Machine ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy and the Ink Machine IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице за тачке генератора ▞▞▞
▞▞▞ Bendy and the Ink Machine 2022 version ▞▞▞
Bendy and the Ink Machine Nuotykių zbb
Свеукупно одлична игра, али постоји једна грешка која ме спречава да напредујем. Током борбе са Брутом Борисом, он баца колица на Хенрија, што га очигледно убија. Али када прођем кроз тунел од мастила да оживим, када стигнем до краја тог тунела, игра се софтлоцкс. Двапут је направио исти квар, тако да сада не могу да наставим са борбом против Бруте Бориса. Поправите ово што пре. Мој телефон је Хуавеи П20 Лите.
Игра је фантастична! изгледа исто као верзија за рачунар, али било је неколико грешака и квалитет чини друге телефоне изузетно заосталим. Надам се да ћемо ускоро видети да правите ново ажурирање;3
Свиђа ми се. Бенди је вероватно једна од најбољих ствари које су ми се догодиле. Играм на Андроид-у, а неки људи греше на том уређају. Не ја. ПОБЕДИО сам игру на андроиду. Био је то тренутак поноса. Инсталирао сам СВЕ апликације Јоеи Древ Студиос и оне су ЗЛАТНЕ. Препоручите ово свима.
Ова игра је сјајна. Али долазим до поглавља 4. Удари Бориса двапут и сваки пут када ме удари вагоном духова, поквари се! Затим прођете кроз црни тунел да почнете поново када умрете и он се само заустави на крају тунела. Због тога морам да искључим игру и поново покренем поглавље. Може ли неко да реши ову грешку, плс? Игра је одлична. Али било би боље да се ово поправи.
Играм ову игру на Цхромебоок-у и не могу да је контролишем помоћу тастатуре. Имајте прекидач на екрану, али онемогућавате да прескочите нешто. Осећам се као да сам потрошио новац.
Да будем искрен, то је одлична игра, али дефинитивно није оптимизована за мобилне уређаје. сваки пут када наиђем на непријатеље или мобилни пејзаж, игра заостаје. када је реч о томе, то би могло бити једноставно зато што мој телефон није један од телефона са најбољим брендом на тржишту, али смета ми када покушавам да ударим непријатеља или се крећем кроз продавницу играчака и полице које се крећу узрокују да се игра тешко заостајати. можда имате више опција за графику, као што је смањење броја полиа и слично када се графика подеси на ниже?
У реду, заиста желим свој новац назад за ову игру. 1) пре свега, не могу чак ни лулом да победим касапинску банду. 2) игра се прескаче и замрзава. 3) имају буџет да то поправе, али неће. 4) не могу чак ни да наставим да прођем причу о Алице анђелима 5; програмери не постоје и не желе да реше проблем
игра је супер добра и забавна, али касни, не могу да победим поглавље 4, али пошто ми се свиђа, дао сам 5 звездица. Такође ми се свиђа ваша уметност, заиста је добра ако их продате, могао бих да је купим.
Не може се инсталирати, преузима се и покушава да се инсталира, а затим само престаје без упозорења. Поново притисните инсталл само поново покрените овај процес
Добра игра, али су заиста напола оценили подршку за контролер. Ако изаберете аудио траку или притиснете старт, морате да додирнете екран да бисте наставили. Поправили су ово у Борису, али изгледа да су оставили покварено у овој игри.
срање је не могу да се крећем добро и видео сам нормалну верзију која је срање у поређењу са њом, али сам добио повраћај новца
Волим ову игру! Сада када је на мобилном уређају, коначно сам у могућности да је играм... до борбе са Бертрумом у поглављу 4. Чак и са ажурирањем, игра је довољно заостала да не могу да се крећем на било ком графичком квалитету и осетљивости довољно добро да добијем погодак током ове борбе. Имам среће ако успем да натерам Хенрија да крене у општем правцу који желим, тако да је овај део тренутно непроходан. Надам се да ће се ускоро поправити.
Стварно тешко
дао сам 2 звездице јер заостаје мој оппо а83, молим вас да поправите кашњење, али пре свега је лепо
Изузетно је заостао, али ми се свиђа, имам га на рачунару, али толико је заостао да не могу да се носим са тим, па вас молим да га поправите🦊🦊🐈🐈🐾🐾🐾
неће уопште радити на мојој белешци 9. веома разочаравајуће ажурирање: сада ради до поглавља 3. онда долазим до нивоа 9 и капија је сломљена.
Волим игру, али понекад заостаје да ме избаци, а онда ћу покушати поново и урадиће исту ствар, и даље је добра игра на рачунару
Био сам узбуђен када сам могао да играм, али сада се осећам као бацање новца. Ова игра НЕ ради за Галаки Ноте 9 уређаје. Нисам сигуран зашто је ово проблем јер ово чак није ни застарели уређај. Много људи се жали на ово питање, али ништа се не ради. Штета јер сам стварно желео да играм ову игру, али не могу. Желим свој новац назад. А онима који имају Галаки Ноте 9, не купујте ову игру. Неће радити.
неће се покренути након напомене, руши, не може да се игра на мом ЛГ В40ТхинК
То је стварно луда игра, само касни у одређеним деловима. Можете ли то да поправите тако да ради несметано када заостаје и њихове непријатеље, тешко ми је да их убијем и циљам на њих јер заостаје и узрокује кашњење у игрању, али осим тога, то је стварно глупа игра. Препоручујем куповину ако сте велики обожаватељ.♥
Bendy and the Ink Machine სათავგადასავლო gfy
заостаје када се појави непријатељ
Ова игра се замрачи и искључује. Не чува ни напредак. Ја и моје дете покушавамо да га играмо месецима!
Не ради Од када сам добио Гоогле пиксел 3, једноставно је престао да ради. Иначе су игре заиста кул.
Супер Греат!! Али заостаје кад год убијем и непријатеља или кад год кренем, само заостаје, волим да иде глатко, а не заостаје. можете ли, молим вас, поправити ову савршену игру? П.С. хвала вам пуно што сте ово учинили мобилним!! Надам се да ћете решити овај проблем са заостајањем, ја сам на Андроиду само да знате. Хвала вам за ово ремек-дело!!
Постоји квар у борби против Бориса који се стално јавља. Када погинете, дођете до светла на крају тунела и тамо сте заглављени. Нема начина да се настави.
Тако да волим ову игру, хајде да то разјаснимо, али имам проблем где када покушам да натерам виртуелни џојстик да иде лево, ако га натерам да оде довољно далеко на тај начин, мислиће да иде право удесно
Не мислим да је ова игра донета на Мобиле баш добро. Сва поглавља су у реду до поглавља 3 тачно када уђете у небеске играчке, тек тада је кашњење и кашњење довели до тачке коју нисте могли да играте, тражио сам повраћај новца и нисам добио било какав одговор, био бих опрезан ако добијете ову игру, ако не само сачекајте да се исправе велике грешке
Ја сам велики фан бендија! Победио сам ову игру милионе пута. Лол, то се заиста не разликује од играња на конзоли! Осим на телефону. Лол, али ја то волим! Квалитет & ампер; графика је савршена баш као и сама игра за кбок &амп; Плаистатион.
руши у поглављу 2
Све мало касни, понекад збуни и треба ми повраћај новца
Уживао сам у томе, али једини проблем је што може бити мало заостајати када дође до интензивне акције као што су скакање и борба са непријатељима. али осим тога одлично је
Апсолутно ми се допала ова игра све док заостатак није схватио и држао ме као таоца у поглављу 3. Игра је ишла савршено глатко кроз 1. и 2. поглавље без проблема. Тек у трећем поглављу заостајање се постепено погоршавало до тачке пада. Покушао сам поново да инсталирам игру и поново репродукујем несачувани напредак поглавља 1 и 2, али и даље исти крајњи резултат. Држан као талац због кашњења у поглављу 3, више не може напредовати, а крај остаје у тајности. Тужни звукови корисника Андроида.
Играм на Цхромебоок-у и не могу да га контролишем помоћу тастатуре, што ми чини потпуно немогућим да прескочим било шта, тако да не могу ни да завршим 1. поглавље
Свеукупно игра је апсолутно дивна! Али неће ме пустити у треће поглавље.. Била сам тако узбуђена када сам видела Бориса јер ми је он један од омиљених ликова..АЛИ када сам више пута избачен из игре када сам покушао да уђем у поглавље 3 почео сам да се растужујем. Дакле, ако се ово поправи, дефинитивно ћу ову игру оценити са 5 звездица. Али до тада ће бити 2 звездице.
Веома је забавно играти и без обзира колико пута играм кроз њу, невее постаје досадно, није ни једноставна игра, она може бити изазовна и неће вам дати све одговоре
Игра је добра, али у битци Бруте Борис Босс сваки пут када умрем Неће ми дозволити да се поново појавим, а када ходам постранце понекад ће ме натерати да ходам супротно од које покушавам да ходам.
Када други пут инсталирам игру, даје поруку о недостајућем садржају. Поновљена инсталација више пута и нема решења Шта да радим?
Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle Simulator jcx
Руши сваки пут када покушам да учитам поглавље 3, 4 и 5
Заиста желим да дам 5 звездица, али урадићу то ако поправите заостајања у овој игри као шефови, а у поглављу 3 фабрика играчака је јако заостајала. Молимо вас да решите проблеме са заостајањем, онда бих јој дао 5 звездица укупно, ово је најбоља игра коју сам икада играо. едит: такође сам заборавио да поменем да екран није толико јасан да није као ИОС графика
потпуно се руши само на екрану за учитавање с9. смеће ако наплатите 6,99 за апликацију која се руши
Тако је добро!! Победио сам игру, али сам случајно погодио нову игру. Али ВОЛИМ тајни ниво архиве када победиш БАТИМА. Наставите Јоеи Древ и ДАгамес!
Коначно сам добио ажурирање, али кретање камере је заиста нервозно.
Ова игра је тако забавна! Сада је игра некако мртва, али за мене је и даље жива! Једва чекам да изађе батдр... Стварно сам желео да играм ову игру раније, али сада могу да је играм на мобилном! Сада игра има заиста добру причу, волите знање. Дајем овој игри оцену 5 звездица! Ту и тамо може бити страшно, Еване у поглављу 3! Игра је заиста ЗАИСТА добра!
Игра је добра, али се стално руши сваки пут када покушам да пређем на ниво 14 у 3. поглављу. Нисам сигуран да ли је то моја грешка. Али то је и даље проблем за мене.
Добра је игра, немам заостајања, али звуци су мало чудни, звуче као пиксло, поправите.