(Android/iOS) Zombie Gunship Survival - Action Shooter хак игра (бесконачна издржљивост)
Mar 16, 2022 4:40:56 GMT
Post by menbolylapho on Mar 16, 2022 4:40:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак игра (бесконачна издржљивост) ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Намештен је, нема никакве стратегије због намештања. Ова игра је била потпуни губитак времена и новца. Немојте се замарати тиме у почетку, мислите да је у питању стратегија, али не постоји, они само додају све више и више погодака сваким даном чинећи игру бескорисном. То је баш као и апликације за прављење новца, то није ништа друго до превара а не игра.
То је забавно. Избацивање зомбија је увек забавно. Међутим, не волим да купујем у игрици. И осећам да немате избора осим да то урадите у овој игри да бисте напредовали. Сигуран сам да је то поента свега, само не улазим у игрице довољно да бих купио.
Cat Simulator Akčné qry
Можете ли да додате различите режиме камере као што је режим термалне камере. Волео бих да можете, зато сам дао оцену 4,5 ако можете, дао бих 5 звездица, али осим тога волим игру.
леп
Ова игра је била и још увек је феноменална!! Толико тога да се уради и то ствара одређено расположење које вас тера да јурите то расположење изнова и изнова, сматрам да сам прилично познат и активан на картици ЗГС заједница (што је од велике помоћи почетницима и људима тамо су веома пријатељски расположени и информативни) Молимо наставите да додајете нове мапе и оружје, ова игра је епска!! Хвала вам.
Има толико добрих елемената у овој игри, али једноставно нема баланса. Случај за случајем за случајем ако је бескорисно оружје за пребијање нивоа. Уместо да се гради на својим снажним елементима, игра вам не оставља другог избора осим да побеђујете нивое изнова и изнова за смањене ресурсе. Или још горе, тера вас да гледате понављајуће и апсурдне рекламе за игре да бисте напредовали. Ова игра више личи на ужасан други посао који се не исплати него као забава и изазов.
Забавна игра, али највећи недостатак је то што се сандуци за награде које добијате за испуњавање мисија предуго отварају и не можете продати сандуке за ресурсе након што вам понестане простора за више, а то је само пет сандука. Већина мисија вам даје два сандука тако да се ово дешава брзо. Нико не жели да чека 3 до 6 сати за награду за мисију на мобилној игрици. Друга ствар је да је игра на неки начин кварна, понекад ће се оружје заглавити у пуцању или ће се насумично појавити повлачење. Убија игру за мене.
Ја сам на нивоу 27 и још нисам видео злато или легендарно оружје. Немогуће је наставити без бољег оружја. Чак и ако платите да набавите оружје, оно је насумично тако да не знате шта ћете добити. Свиђа ми се игра, али нема смисла да наставим да играм ако не могу да напредујем. Нисам сигуран шта се иза овога крије од стране програмера.
Ово је забавна игра, али старија верзија је била далеко боља. На крају дођете до платног зида тако да након 15 лвл фармирате форевеввввверрррр......
Добра!
Ова игра је веома забавна, међутим, потребно је мало дуже да се покрене него што бих желео. Али генерално, дефинитивно бих поново играо ову игру!
Апсолутно волим ову игру!!! Касније постаје невероватно тешко (мио сам то раније), али чак и да те шутну по задњици може бити забавно! Апсолутно бих обожавао и препоручио нешто овакво што се тиче и конзола! Деф препоручује преузимање ове игре ако сте војни ентузијаста!! Ово долази од веома искусног и страственог играча за конзолне видео игре.
брзо постаје прилично досадно и тражи нешто ново
Ова игра се не исплати победити са И лове и заиста је лака и даје неке потешкоће, одлична за када се опуштате
Мало је млевено. Играте исту игру изнова и изнова покушавајући да набавите „епско и легендарно“ оружје да убијете све зомбије и победите игру. 18 месеци или тако ако играте сваки дан. То је моје искуство, твоје се можда разликује, али не много.
одлична игра али ми не дозвољава да било шта надоградим.. када покушам да надоградим оружје, само пише учитавање и не ради ништа друго.. То је велико разочарање и спречава ме да играм јер ми требају надоградње да напредује
Ова игра је била прилично добра све док није дошла до дела где ми је рекла да поставим караулу на одређено место. Преместим га тамо и каже да зграда поред ње треба да се помери. Та зграда се не може померити и ако померим караулу негде другде, игра каже да мора да иде на то одређено место. Дакле, немогуће је напредовати даље од ове тачке. Невероватно је како све ове игре са најмање 4 звездице успевају да сишу више од Дисона. Ужасна ужасна игра.
Добро је што се игра може донекле добро развијати, али би могла бити преспора с обзиром на то колико скупе надоградње постају ретке. Мој главни проблем и предлог је да звезде и реткост имају неку корелацију. Што је већа реткост то је оружје боље. Али изгледа контрапродуктивно јер што је више звездица, то је скупља надоградња. Што нема смисла јер се штета повећава на исто време када имате једну звезду или више. Систем надоградње треба ремонтовати. Вредности моћи такође ништа не значе.
Само да је на овај тел преузмем..вери гуд геммм...
Одлична игра. Свиђа ми се. Међутим, постоји неколико ствари које бих препоручио да се промене. Једна је да након што завршите са нивоом, волео бих да вас не враћа у базу сваки пут. Знам да делује мало избирљиво, али је само помало досадно. Друга ствар коју бих променио је да након што завршите ниво волео бих да се прикаже број убистава јер понекад када сте усред рунде немате времена да погледате горе. Заузети сте убијањем зомбија. 5 звездица једном поправљено.
Само игра за брушење. Омогућени сандуци за пљачку. Сматрајте да сте срећни ако добијете нешто изнад „Ретко“. Једина позитивна ствар коју ова игра има за њу је играње. Што се тиче игре, заиста је задовољавајуће користити оружје да заштитите своје војнике док пљачкају зграде. Добра игра за губљење времена и безумно задовољство (да кажете да је "забавна" било би великодушно).
НАПОМЕНА* резултати су од 1 до 10 Игра: 4,6/10 Графика: 6,8/10 Микротрансакције (већа оцена значи мало или нимало микро): 3,6/10 Контроле: 9,1/10 Динамика: 5,3/10 Укупна оцена: ----5,8 /10 Мој укупни резултат за ово је низак због микротрансакција. Дизајн је једноставан, али уносан; мамите нове играче тако што ћете смањити тежину антагониста (у овом случају хорде зомбија) све док играч не достигне виши ниво. Из тог разлога бих топло препоручио ПРОТИВ ове игре.
Заиста ми се свиђа ово је био изазов да наставиш да играш исти ниво док га не победиш. Много ствари које треба да урадите драго ми је што вам дозвољавају да нападате базе других играча, али то уопште не утиче на њих, већ на вас против тамошње одбране. И види како ћеш. Волео бих да могу да видим како се моја одбрана издржава од напада као што је инстант реплаи или тако нешто. Одлична игра, браво момци
то је добра игра, али треба да натерају ликове да се крећу мало брже. не може чак ни да прикупи сав ресурс из других зграда.
Одлична игра док се заиста не упустите у њу. Прилично исто као и друга држава. Целокупна надоградња оружја је збркана и спора. Мора да се промени. Имаш нешто добро овде. Само узмите мало креативнијег ума и маште. Да сам ја користио мобилну апликацију за игру да прикупим повратне информације корисника и покренем нову ВР платформу као што је Куест. Зарадите више новца на тај начин. Заправо седење на седишту стрелца звучи добро, зар не? Тада нећете морати да тражите много новца за надоградњу на мобилном телефону и можете уживати у игри.
Након ажурирања игра је престала да се повезује са сервером. Користи се за притискање додај и ја чиним програмера богатијим. Али пошто су одлучили да промене виде, радије сам играо другу игру и кликнуо на њихове огласе. Пошто су одлучили да игра не реагује на сервере
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action ushp
Забавно! Требало ми је мало да схватим неке ствари, али уживам у игри. Постоје * куповине у апликацији као и код било које друге игре, али до сада сам играо сасвим добро, а да нисам морао да их користим.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Akční hei
Апсолутно НАЈЛОША ИГРА ИКАД. Опремљен да трчиш као хрчак на точку. Не губите време, новац или разум на ову ужасну игру. Било је забавно неколико недеља, али онда је откривено да је игра намештена тако да оружје потребно за пораз врхунских нивоа није доступно упркос трошењу огромне количине времена. Дизајнери игара су недавно променили падове за сандуке за оружје, што је онемогућило примање кључних врста оружја за напредовање. Не губите време са овом игром.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action ushp
Углавном ми се свиђа ова игра и играм је већ месецима, у тренутку сам када моје оружје једноставно није довољно брзо да ухватим све хорде које долазе на мој тим. За игру је потребно боље оружје или мање зомбија.
Забавна идеја, али сво чекање и време које је потребно за надоградњу нервира систем кутије за откључавање, осећам се као срање, схватам да је то начин да зарадите новац, али по цену уживања због система кутија Такође; зашто моје јединице не иду у сваку зграду? Никада им нисам рекао да се извуку, веома досадно, поправи своју игру
Једина ствар коју сам имао проблем од прошле недеље када сам покушао да појачам оружје, дозвољава ми само малу количину челика и онда ми не дозвољава ништа да надоградим.... Почео сам прошле недеље, извршио сам ажурирање и нисам ништа поправио што сам престао да играм и ако будем морао да наставим да надограђујем 1000 нечега у једном тренутку, деинсталираћу ово. Можете ли да поправите ову грешку? То је грозно
игра је веома добра, али не могу да наставим. Поново сам инсталирао игру и могу да прођем тек на почетку на цруисер-у након тог подручја скенирања игре и он ме је ставио на почетак. може ли ми неко помоћи?
Ектра
Супер крајње досадно чекање на ове кутије за плен. Скратите време. Не могу да играм игру ако не зарадим кутије, немам шта да добијем. Ако не могу да играм игру, заборавићу на игру. Ако га заборавим, биће избрисано. Ужасно је третирати тако забаван концепт игре са интервалима играња од можда 5 минута сваких 9 сати.
Не могу проћи кроз туторијал. Каже ми да померим клизач да бих додао делове, потрошио сам пола своје батерије покушавајући да прођем кроз овај глупи мени, а игра ми неће дозволити да играм осим ако не надоградим свој гатлинг пиштољ. Па померим клизач, ништа се не дешава. Надоградње су превише компликоване. Само желим да разнесем неке типове и изазовем покољ, само надоградим своје оружје како напредујем. Одустајем од преласка на другу игру
Јааааааааааааааааа игра. 👌👌👌❤
Чини се да игра има изузетно агресивну проверу сличног имена када приморава играча да одабере позивни знак. Чак су и потпуно насумични бесмислени низови слова и бројева 'већ узети'. Провео сам неколико минута спамујући комбинације да покушам да пронађем нешто без среће. А без позивног знака не могу да наставим да играм. (скоро) смешно је како је оно што се чини као веома добро направљена игра учинило потпуно немогућим за играње због таквог глупог и потпуно бесмисленог система.
Фрустрирајуће грешке. Завршио сам прву мисију и свидела ми се игра, речено ми је да сам пронашао делове и да морам да 'појачам' свој минигун па сам отишао да то урадим - али немам ниједан део у свом инвентару. Покушавао сам на све начине које сам могао да смислим да појачам свој пиштољ, без успеха. Не могу да прођем тај део игре да наставим са мисијама.. Тако да сам запео. Игра има потенцијал, али ако постоје грешке па не можете да прођете прву мисију, зашто је пуштати? Деинсталирање
Занимљива идеја, веома лепа игра и приступ овој врсти игре.
Супер
Вештина ће вас одвести само тако далеко. Играо неколико месеци. Без плаћања можете унапредити само до одређене тачке. Огласи су досадни. Овако деволпери зарађују. Само буди упозорен. Вероватно ћете желети да наставите даље након неког времена.
Пре свега, рекао сам да сам плаћао ову игру да бих добио сандуке и да су ме опљачкали дајући ми исто јефтино оружје изнова и изнова. Потрошио сам новац да набавим добре ствари и нисам добио никакво добро оружје, поновио је исто оружје неколико пута након што сам платио 7 љубичастих сандука. оружје ме неће платити пошто се осећам као да ми дугујете. Ово је скандалозно са ваше стране. То исправити.
Изненађујуће забавно, али може користити разноликост у авантури на нивоу. Све у свему, веома кул игра. Свиђа ми се!!!!
Zombie Gunship Survival - Action Shooter অ্যাকশন iww
Волим игру, али морам да користим своје податке да бих играо и мислио сам да је ово игра ван мреже као и друга Зомбие Гунсхип игра, али живим у области која не може да добије сигнал и не могу да играм, молим те направи офлајн режим па могу да играм без искачућег прозора који каже молим вас да се поново повежите на Ви-Фи. Оценићу са 10 звездица ако је требало да буде тако високо, али морам да оценим са 5 звездица ако сте направили режим ван мреже за људе попут мене.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter অ্যাকশন iww
Чинило се као да би могло бити забавно, али за сат времена и већ видим да је ово потпуно губљење времена. Покушавају да вас натерају да потрошите новац тако што вас терају да отворите кутије да бисте наставили. Или сачекајте сатима за неколико минута игре, или их платите. Не хвала. Ову игру можете имати ако је у питању толика шема за хватање новца.