Post by menbolylapho on Mar 16, 2022 4:44:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways To Draw ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways To Draw IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код за више злата ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways To Draw 2022 version ▞▞▞
Превише огласа и начин да се понављају и досадни
Срање! Много пута би престао да ради и натерао ме да чекам сатима да га поново играм, имао сам много наговештаја и то би одузимало много сваке рунде. Пр.Имао сам 165 наговештаја и следећег круга сам имао 75 А следећег сам имао 45. Други пут сам имао 41 наговештај и покушао је да ме натера да гледам оглас јер сам био „без наговештаја“. Било је и других тренутака када би покварио и наставио да црта а да ја не додирнем екран
Сјајна игра и све остало, али ме је стално терала да играм иста 2 нивоа изнова и изнова, а када бих их прошао, сваки пут када бих одустао од ње, стално ме је враћала на иста 2 нивоа. А за мини игрице би се изненада смрзнуло, а ја нисам могао ништа да урадим поводом тога.
Игри када сам је први пут отворио, требало је супер дуго да се учита и када сам коначно играо, притиснуо сам дугме да нацртам и није извукла. Онда се цела игра замрзнула и рекла да је апликација престала да ради. :/
Могу да разумем добијање реклама након смрти, али одређени нивои захтевају да гледате оглас да бисте добили све три звездице је срање. Игра би била заиста забавна, али ово ме само тера да је деинсталирам и да је више не додирујем.
Вау, разумем рекламе, али се због њих не може играти.
Wizard And Minion Idle Εύκολα otd
Плаи пасс не захтева огласе, ја плаћам за искуства без реклама, а ова игра има рекламе. То је смешно.
Игра није сјајна. Користио сам све што сам могао, али неће повући ПЛС ФИКС
Огласи од 30 секунди... за оно што изгледа као сваки минут
У реду је јер се по мени не учитава!!!!!!
Dumb Ways To Draw Казуальные aug
Ова игра је забавна, али просек огласа у минути је заиста чини непријатном.
Превише реклама
Волим глупе начине да се умире продукције, али искрено осећам да вас је ова игра срушила. Заледи се на екрану за учитавање и уопште нисам могао да играм. Деинсталирао сам и поново инсталирао игру, али бит не ради. Молим вас урадите нешто Метро воз.
Dumb Ways To Draw Dažādas spēles ilh
Превише дугих огласа.
Интрусиве адс. Иначе пристојна игра
Превише огласа на читавим страницама између нивоа. Скоро колико се времена играња троши на чекање додавања, ово је лош однос
Немојте ме избацивати да правим оцену док сам још у туторијалу. Или је ова игра лудо досадна, или је вероватније да још није почела. Али ево ме. Писање оцене. Зато што ви дингдонгс нисте могли да укључите дугме „питај касније“.
забавно и прилично изазовно, али проклети неред једноставно није потребан!😐
Игра се већину времена не учитава и ако коначно успем да је натерам да се учита, само се замрзне током упутства. Покушао сам све да покушам да ову игру натерам да ради, укључујући поновну инсталацију, али нисам имао успеха. Ова игра је изгледала заиста забавно, али нажалост никада нећу знати да ли је.
Преузета игра само да бих дала лошу рецензију. Уклоните огласе и престаните да будете похлепни. До тада уживајте у својој једној звезди
То је сјајна игра, уништена досадним, 30-секундним огласима који се не могу прескочити. Права срамота.
Игра је добра али има само четири различита лика и поновљених голова ДОСАДА!!! 😫😓
све грешке нису исправљене. Гледате оглас за огласом и никада не добијате информације или помоћ.
Сваки пут када покушам да играм, пада. Можете ли то поправити како бисте добили бољу рецензију. Молим вас и хвала вам.
било је сувише лако, нивои су остали исти и увек су кварови, али то је паметна игра и заиста забавна!
Глупи начини цртања су веома добра игра коју дајем 5 звездица и прилично је смешна
превише огласа. сваки пут када одем да играм добијем оглас и онда ми се телефон замрзне
Као да играте исти ниво са мањим изменама које су помало досадне, али одлична графика и контроле. Стварно ми се свиђају глупи начини умирања у уметничком стилу
Добар концепт, уништен преједноставним дизајном нивоа и пре свега неприметним рекламама од 30 секунди. Понављам - 30 СЕКУНДИ И НЕПРИХВАТНО ! Избегавајте ову игру.
Почео сам да постајем зависан од тога; Свидело ми се! Међутим, нисам желео да платим ни новчића када сам достигао ниво 35. Срање!
Ова игра је тако смешна, не могу да престанем да је играм!
Много волим ову игру
Купио верзију „Без огласа“. У игри су и даље искачући огласи. Иначе одлична игра. Дао бих више звездица ако то поправе.
Није нешто, пуно нивоа има и веома су тески после неког времена.
Подршка за с пен више не ради
у реду је, уживам у томе.било је потребно изузетно дуго да се учита и они дају наговештаје да мало попусте до тачке да забрљате када вам открију како да решите загонетку
Наметнути огласи увек добијају 1 звездицу. Након неколико нивоа оглас се појављује ниоткуда. Осим тога, игра је уобичајено повлачење неких линија како би се омогућило лику да дође до циља. Поједностављено и релативно изазовно.
превише досадних огласа, досадних након неколико нивоа
Dumb Ways To Draw ง่ายๆ lbp
Игра је у реду, али се стално руши. Деинсталиран за мање од 30 мин.
Не знам како то можете да урадите, али прилагодите игру да ради на уређајима са мало рам меморије, огласи изазивају поновно учитавање игре што је досадније од гледања 5 секунди огласа. Игра је ипак забавна, ако ваш уређај има довољно рам-а да је игра.
пола нивоа је намештено
Dumb Ways To Draw Casual havk
Рекламна замка скроз. Тамо су загонетке спремне до тачке у којој су досадне и терају вас да гледате чак десет огласа заредом пре него што вам понуде награду коју вам првобитно дају након само једног.
Не могу да пређем ни први ниво. Када додирнем екран да бих почео да цртам, чак и ако га не померам ништа друго осим право преко, И даље га чини да је све збркано и зезнуто на почетку линије, тако да не може чак ни да дође на линију коју сам покушао цртати. И ја сам преузео апликацију за мање од 10 минута и већ се потпуно срушила 3 пута. Био би добар тренутак сигурно да није потпуно експлодирао! Решите проблем са спастичном оловком и учините да она заправо црта онако како желите!!
Ниво 9 је немогућ, пратим ствар која помаже, али она или пролази кроз објекат у средини или се заглављује јер је прва ствар ветра гура надоле тако нагнуто, а затим гура особу назад и онда се заглавим и постоји тајмер тако да ја умри сваки пут
покушај цртања је досадан, игра заостаје и квари
Половином времена када гледам неки додатак не разумем наговештај или звездицу. Иначе је пристојан убица времена.