Post by menbolylapho on Mar 16, 2022 4:50:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ LONEWOLF (17+) - a Sniper Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LONEWOLF (17+) - a Sniper Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب برای استقامت بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ LONEWOLF (17+) - a Sniper Story 2022 version ▞▞▞
بازی تا اینجا خوب است و گیمپلی داستانی همگی خوب است. اما کمبودهایی دارند، مثلاً دامنه حرکت زیاد است چرا؟ بیش از یک بار من یک حرفه ای نیستم و در مورد دیگران نمی دانم. اما باید نکاتی در مورد این ماموریت وجود داشته باشد که به ما کمک زیادی به گیمر می کند وگرنه در یک زمان آزاردهنده می شود.
بازی کاملاً فوق العاده! گیم پلی فوق العاده و جالب، با سلاح های متعدد، دامنه ها، حالت ها، پیوست ها و موارد دیگر! گرافیک عالی و طراحی صدا، داستان خوب و انیمیشن های روان. تنها چند مشکل این است که هدف، حتی با کنترل های سوئیچ و روی تنظیمات حساسیت راحت، سرخورده است، و شاید نقطه قرمز AR را برای خرید با ارز درون بازی در دسترس قرار دهید؟ با مناظر عجیب و غریب، هدف گیری سرخورده و ماموریت های بارگذاری مجدد آهسته مانند پل بدون رفلکس های نقطه ای تقریبا غیرممکن است.
LONEWOLF (17+) - a Sniper Story ผจญภัย oakb
این بازی بد است... اولاً زمانی که حریف به طور ناشناس به اور شلیک می کند، زمان زیادی طول می کشد تا دوباره اسلحه اور را بارگیری کنید. بنابراین قبل از اینکه شروع به شلیک مجدد کنید، مرده اید. این احمقانه و اتلاف وقت، مثل این است که برای شما برنامه ریزی شده است. بمیر
خط داستانی عالی و تاکتیک های واقع گرایانه، چیزی که آن را برای من می کشد، دشواری برخی از سطوح است، اما حدس می زنم که هر کدام برای خودشان است.
این بازی واقعا باحاله
گرافیکش خوب نیست
LONEWOLF (17+) - a Sniper Story Abenteuer lqd
کنترل ها خوب نیستند و تبلیغات رقت انگیز هستند. هر بار 30 ثانیه تبلیغ که نمی توان از آن گذشت
LONEWOLF (17+) - a Sniper Story Dobrodružné aysd
بازی از آنچه من دیدم سرگرم کننده بود، تبلیغات بسیار طولانی هستند، اغلب اوقات، و شما نمی توانید آنها را بی صدا کنید. شخصا غیر قابل قبول
این یک بازی باحال است و من به 5 ستاره امتیاز می دادم، اما یک مشکل دارم. من قبلاً بازی را در دستگاه قبلی خود تکمیل کرده ام. پس از دریافت این بازی جدید، من بازی را نصب کردم، اما کل صفحه را پوشش نمی داد، و مقداری حاشیه به چپ و راست باقی می گذاشت و کنترل مناسب بر حرکت هدف را برای من سخت می کرد. لطفا این را بررسی کنید و سعی کنید آن را برطرف کنید.
هرگز این مرد را بازی نکردهام، پس از نصب آن را بازی خواهم کرد، اما سری کلیر ویژن یک سری بازی ساده و در عین حال جذاب است، حتی اگر در استیکمن باشد، به سادگی هیجانانگیز است، و حدس میزنم این من را شوکه کند، فقط یک هفته صبر کنید. تا زمانی که این را تمام کنم، خیر، یک چیزی برای گفتن دارم، به نفع شماست، به راحتی قابل هک است، نه من تقلب نکردم، اما سعی کردم سپس حذف کردم، و دوباره نصب کردم، سپس آن را بازی کردم، فقط به ندرت در بازی ها تقلب کنید، مگر اینکه شایسته این باشد
افشای دراماتیک... 5/5، از دقیقه اول بازی. چیزی در درون من کلیک کرد و تعداد تکمیلها (43) فقط نشان میدهد که طرح داستانی در روایت اول شخص که زندگی The Lonewolf را بازگو میکند، شبیه هیچ بازی فلش دیگری (در پلتفرم اصلیاش) نیست که تا به حال با آن برخورد کردهام. . همیشه. بازیها را مستثنی نکنید مکانیک/فیزیک تفنگ هیجانانگیز همراه با واقعگرایی محض که شما را جذب میکند.
داستان واقعا خوب و استراتژی تیراندازی تیراندازی معادل زندگی واقعی است شما بازی شما را به فکر وا می دارد و من دوست دارم که زنگ یاب وجود دارد دشمن یاب سایلنسر camo by fay بهترین بازی iv که تا به حال روی موبایل انجام شده است حتی بهتر است نمی توانید منتظر شماره 2 باشید. برای بیرون آمدن نمیتوانم منتظر توسعهدهندگان بازی Lone wolf باشید. حتی پتانسیل تبدیل شدن به یک بازی کنسولی را دارد.
بازی خوب است اما باید تمدید شود. من عضویت پریمیوم را خریدم و بعد از یک روز بازی تمام شد. بنابراین امیدوارم که بازی را تمدید کنید و ارزش هزینههای برتر را داشته باشید. اگرچه بازی فوق العاده است و دارای ویژگی هایی است که هیچ بازی دیگری تاکنون نداشته است.
مفهوم و جلوه های بصری خوب است اما کنترل ها لذت بردن از بازی را غیرممکن می کند. به علاوه سیستم شکست ماموریت واقعا بد است. باید یک روز صبر کنید تا گلوله ها دوباره پر شوند. مثل این است که توسعه دهنده بازی ما را مجبور به خرید یک پریمیوم می کند. اگر مشکلات ذکر شده در بالا وجود نداشت، 5 ستاره می دادم.
این بهترین بازی نیست و داستان خوبی دارد اما شکست دادن بازی بدون پرداخت نسخه برنده غیرممکن است. و من می دانم که باید پول در بیاورم، اما بعد از هر ماموریت/کات صحنه، چیزهایی اضافه می شود و تجربه را به نوعی خراب می کند. من ساعت ها بازی کردم و این یک اتلاف وقت بود زیرا در یک ماموریت جعبه های ضربه وجود نداشتند. من ساعت ها در این بازی صرف کردم تا ببینم آیا بهتر شده است یا نه، اما نه. مفهوم خوب اجرای ضعیف.
در واقع یک 5 است. اما... تبلیغات یک قاتل هستند. من از برنامههای دارای تبلیغات پشتیبانی میکنم... فقط تا زمانی که تبلیغات با روان بودن گیمپلی تداخل نداشته باشند. علاوه بر این ... یک تبلیغ حتی قبل از شروع بازی؟ یک تبلیغ در بین بازی ها، یک تبلیغ خودکار برای همه چیز... یک جورهایی میل جنسی گیمرها را می کشد.. 🤯😵 تبلیغات را در جای دیگری قرار دهید... من می توانم بازی های زیادی را نام ببرم که مثلا روزی 20 بار روی تبلیغات کلیک می کنم، و من مهم نیستم اما اینجا ... اوف - وحشتناک. هدر دادن یک بازی خوب حذف نصب شد.
کاملا افتضاح خط داستان چندان عالی نیست و تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد. بعد از هر 1 یا 2 سطح یک تبلیغ وجود دارد. همه اسلحه های خوب برای آوردن نیاز به امتیاز دارند و بازی در سطوح بالاتر بدون اسلحه های پریمیوم عملا غیر قابل بازی است. و من نمیفهمم چرا بازیهای تیراندازی مانند این، این میلههای انرژی را قرار میدهند. فقط اجازه دهید مردم به طور معمول غذا بخورند. بازی خوبی نیست
فقط برای یک بازی نوجوانان خیلی سخت است که بسیاری از مردم عصبانی می شدند و تلفن هایشان را می شکستند، به علاوه چیزی که زمان زیادی طول می کشد تا یک مجله را دوباره بارگذاری کنید، فقط می توانید با یک مجله کامل آماده شوید و وقتی گلوله شما تمام شد می توانید از ماگ کامل استفاده کنید. به جای اینکه وقت خود را برای بارگذاری مجدد یک ماگ تلف کنید
برخی از سطوح با زمان بسیار کمی برای تکمیل بسیار سخت هستند. یک تنظیم دشواری اختیاری خوب خواهد بود. ناامید شد و نصب نشد. تبلیغات خیلی زیاد در خرید آن اشتباه کرد. کاش الان نداشتم
Golf GPS Range Finder (Yardage & Course Locator) 運動 gat
بازی کاملا spiffing با داستان عالی. این بازی پول گیر نیست اگرچه تبلیغات دارد اما این تبلیغات کاملاً خوب است. توصیه می کنم این بازی را دانلود کنید، بهترین بازی داستانی آفلاین روی موبایل.
من از اینکه چطور باید 5 دقیقه صبر کنید تا فرصتی برای بازی کردن داشته باشید متنفرم، در غیر این صورت این آزاردهنده بازی خوبی است.
خوبه تا یه نقطه بازی خوب بود سپس به ماموریت skybar می رسید که زباله مطلق و ناامید کننده ترین چیز در جهان است. خوشبختانه من تبلیغات را مسدود کرده بودم یا زودتر حذف می کردم. پس از صرف بیش از یک ساعت در این ماموریت، در نهایت گفتم این راه برای اینکه شما را وادار به خرید ممتاز کنید یک حرکت زباله توسط یک توسعه دهنده زباله است.
از نقاط قوت این بازی پرداختن به جزییات و مستندات تیراندازی با سلاح دوربین دار در درجه اول هستش .و نوع ماموریت هایی که باید انجام بدی چالش دقت و سرعت هستش که برای من که طرفدار بازیهای تیراندازی قابل قبوله.. در کل بازی معقوله که پسندان رو راضی میکنه ... برای گروه ساخت این بازی کم یاب آرزوی موفقیت در ساخت بازیهای بیشتر رو دارم.🎯🏆📺📺🎺📽️🎬🎨👑🧲💌♨️☑️♥️
چند وقت پیش خیلی بازی خوبی بود Thought id آن را دوباره دانلود میکند تا بعد از هر سطح دو مورد اضافه پیدا کند و هر بار که به صفحه اصلی باز میگردید یک افزوده وجود دارد. از توسعه دهندگان متشکریم که ما را برای موارد اضافه فروختند. امروز یک ستاره از من
تا فصل 4 تا 5 خیلی خوبه برخی از ماموریتهای بعدی برای من بسیار ضعیف طراحی شدهاند و عمداً برای هدر دادن گلولههای شما انجام شدهاند و یا باعث میشوند بیشتر بخرید یا حق بیمه را بخرید.
این بازی خیلی خوبه و حتی اپیزود هم داره خیلی باحاله ولی امیدوارم بتونم بازی هایم رو ذخیره کنم چون بعضی مواقع اتفاقی بازی رو حذف میکنم پیشرفتم 😭😭😭
این بازی بسیار سرگرم کننده است. در حال حاضر روز من کمی کند است. خوشحالم که با کشتن اهداف می توانم 2 ساعت را طوری بکشم که انگار 2 دقیقه است. به بهبود این بازی عالی ادامه دهید.
واقعاً خوب است. گرافیک و آثار هنری بین سطوح بسیار خوب است. مکانیک بازی عالی است اما دقت در M4 کمی خیلی پایین است. همچنین می گویم که بازی در سطوح پایانی بسیار سخت است. من واقعاً از این بازی لذت بردم
این یک بازی سرگرم کننده است اما قطعاً دارای معایبی است. من 1000 دلار (به ارز بازی) برای یک اشاره بسیار واضح پرداخت کردم که به هیچ وجه کمکی نکرد، "در ضربات دقیق باشید، اگر مردم در پوشش هستند، شلیک نکنید زیرا شوت ها از دست خواهند رفت" 😐 واقعا؟ نمیتوانم بگویم. تفنگ تهاجمی و تپانچه مطلقاً هیچ بردی ندارند و تنها راهی که میتوانید نسخههای مختلف همان اسلحه را دریافت کنید این است که هزینه Premium را بپردازید (اعتراف میکنم که ارزان است، اما وقتی اسلحههای شما در دسترس هستند، بسیار بد است. سگ
بازی کاملاً خارق العاده، کنترل های عالی، داستان عالی، پیدا کردن یک بازی تک تیراندازی که ماموریت های آن تکراری و خسته کننده نباشند، واقعاً سخت است. تنها شکایت من از این بازی این است که هر ماموریت یک گلوله می گیرد و شما می توانید یک ویدیو برای پر کردن آنها تماشا کنید، اما شما محدود به چهار بار در روز هستید. اگر این سیستم درست شد من این بازی را دوباره نصب خواهم کرد.
بازی کوچک درخشان با داستانی جالب تا کنون فقط انجام شده است. دست اول پر از ماموریت است اما دقیقا همان کاری را که روی قلع می گوید انجام می دهد. فوق العاده برای ورود و خروج با چند دقیقه فرصت در اینجا یا آنجا یا گذراندن وظایف توالت صبحگاهی
2 Stars: یک بازی زیبا توسط توسعه دهندگان با استعداد، اما این تجربه به دلیل تبلیغات ویدئویی 30 ثانیه ای غیرقابل رد شدن از جمله یک تخته 5 ثانیه ای کاملاً از بین رفته است. تبلیغات قابل رد شدن برای تکمیل مجدد/سطح و عدم پرش برای مبادله ارز مجازی. بیا، همه این را می دانند! من فقط کمتر از 10 بار این بازی را بازی کردم و تصمیم گرفتم آن را حذف کنم. تجربه تبلیغات بسیار ناامیدکننده و مخرب بود، نتوانست من را متقاعد کند که برای نسخه غیر تبلیغاتی برنامه هزینه کنم. موفق باشید. هر چند بازی عالیه
بازی را برای بار دوم امتحان کردم. داستان را دوست داشتم. تفنگ های ممتاز کمی آن را آسان تر می کنند. بارگیری مجدد زمان زیادی می برد. از آنجایی که تفنگ های پریمیوم گلوله های بیشتری دارند، احتمالاً حتی نگران بارگیری مجدد نخواهید بود. اما بازی اینطور است. نیاز به مهارت دارد. برای تک تیرانداز نامرئی، روشنایی را افزایش دهید و منتظر اولین شلیک باشید. می توانید ببینید که شلیک به کدام سمت رسید. در یک ماموریت، من مجبور شدم 6 دشمن را فقط با شلیک سر شکست دهم، زیرا آنها زره بدن داشتند. شما باید در عوامل مختلف تمرکز کنید. در ماموریت های مختلف
یکی از بهترین بازی هایی که تا به حال بازی کردم. قاتل قراردادی Vibe با بهترین داستان..حافظه کم فقط 50 مگابایت ... کار خوب ...
LONEWOLF (17+) - a Sniper Story Avanture yhm
یک بازی تک تیراندازی موبایل با داستانی دراماتیک و داستان محور. شما نقش یک قاتل را برای استخدام بازی می کنید زیرا باید خود را در یک سری از سطوح داستانی ثابت کنید. در سطوح معینی به دقت فکر کنید که چگونه یک ترور موفق را انجام دهید. کنترل ها خوب هستند و گیم پلی درگیر کننده است. متأسفانه برای اجرای بازی به میله های انرژی نیاز دارید، که کمی نفس بکشید، اگرچه این امر سرعت داستان را خراب می کند. 8.2/10 بازی تک تیرانداز معمولی شما، اما داستانی جذاب و سبک هنری.
بازی واقعا خوبی است اما وقتی ماموریت را دریافت کردم که در آن 3 ماشین وجود دارد و شما باید گلوله های دشمن را شلیک کنید و از آنها عبور کنید، من ماموریت 1 را تمام روز بازی می کردم و نمی توانم آن را تمام کنم.
داستان شگفت انگیز، بازی عالی، بر روی هر جزئیات تمرکز می کند، اما بازی کردن کمی سخت است.
LONEWOLF (17+) - a Sniper Story Dobrodružné aysd
بازی خوبی است اما هنوز نیاز به آپدیت دارد. 1. تعویض سلاح باید در طول ماموریت مجاز باشد. 2. ارتقاء سلاح باید وجود داشته باشد. 3. اطلاعات سلاح مانند خودکار یا نیمه خودکار بودن و غیره را ارائه دهید. 4. اسلحه ها و تپانچه های بیشتری اضافه کنید. 5. جلسه توجیهی ماموریت.